Parenting

TANKER OM BARNAS ALDERSFORSKJELL

Det er 6 år aldersforskjell mellom sønnen og datteren min. Er det et alt for stort gap eller kommer de til å «holde sammen» og bli gode venner når de blir eldre? Akkurat nå tror jeg ikke det er noen som er mer forelsket i babyen enn jenta vår på seks år. Hun er den ultimate storesøster som passer på, koser, leker og underholder i fleng. Hun er rett og slett helt fantastisk og det er så godt å se hvor kjærlig og glad hun er i lillebroren sin.

Jeg tror derimot at jeg bør nyte denne tiden, for hvem vet? Når Miley er tolv år gammel og Julian seks, så kan det hende at de blir litt som katt og mus. Jeg husker selv fra da jeg var liten og hadde to eldre søstre. Jeg var nok en liten plage mesteparten av tiden, haha. Jeg ville jo så gjerne være med på alt de «store» gjorde, men de ønsket jo selvfølgelig ikke å henge med lille meg. Neida, det var ikke sånn hele tiden. Mange ganger fikk jeg faktisk være med på leken deres jeg også, og da ble jeg jo verdens lykkeligste. Jeg husker det som om det var i går da jeg liksom var gjest i søstrene mine sitt radioshow, som vi såklart tok opp på kassett, haha.

Jeg både håper og tror at barna mine kommer til å fortsette å ha et sterkt og godt søskenforhold hele livet, til tross for den store aldersforskjellen. En liten del av meg skulle ønske at Julian kunne fått seg et søsken til i nærmere alder, MEN akkurat det temaet tror jeg vi venter litt med.

Til sammen har jeg og mannen min tre barn. Jeg en datter, han en sønn og sammen en babygutt. Sønnen hans på seks år har nylig fått diagnosen moderat psykisk utviklingshemming, noe som kommer til å kreve veldig mye av oss i årene fremover. Så av den grunn tror jeg ikke det kan bli aktuelt med et barn til.. Vi får se.

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits