Parenting

BARNAS FØRSTE UKE PÅ SKOLEN

Nydelig, blå sekk fra Beckmann er nå på salg til kun 329kr. Finnes også i grå, rosa, mørkeblå og gul.

Det er bare torsdag enda og barna våre har fortsatt en skoledag igjen før de får helgefri. Likevel har jeg en såpass god magefølelse at jeg føler jeg kan skrive dette innlegget om skolestarten. Det har nemlig gått over all forventning med både Miley og William. De har begge storkost seg hver dag og det er ikke akkurat noe problem å få de til å våkne om morgenen. De er klare og spente for nok en ny dag på skolen.

Sønnen vår er til moren sin denne uken, men jeg har møtt på han i gangene på skolen og det virker som om han trives veldig godt. Mammaen hans sa at han faktisk ville være igjen enda litt lenger på skolen allerede første dagen, så det må jo være et kjempebra tegn på at overgangen fra barnehage går som en drøm. Dette har vi alle vært veldig spente og nervøse for, så det gjør godt å se at ting går så fint.

Det siste Miley sier før hun legger seg om kvelden er hvor mye hun gleder seg til neste dag, noe jeg er så lettet for. Det hadde ikke vært noe gøy om hun plutselig begynte å grue seg og ikke ønsket å dra på skolen. Da hadde denne overgangen blitt veldig tøff for både meg og henne. Vanvittig glad for at hun fikk komme i klasse med åtte stykker som hun tidligere gikk i barnehagen med. Det er ikke en «luksus» alle førsteklassinger får, så bare det gjør nok at hun føler seg ekstra trygg i sine nye omgivelser.

Regner med barna kanskje kommer til å begynne å kjede seg denne helgen, og at de helst kunne tenke seg å være på skolen hver dag. Av den grunn tror jeg vi må finne på noe ekstra gøy, slik at de ikke begynner å foretrekke skolen framfor å være hjemme, hehe.

// Sponset

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits