Interior

JENTEROM VS GUTTEROM

Det er ingen hemmelighet at jeg liker å dekorere på barnerommene, men hvilket liker jeg egentlig best? Jenterommet eller gutterommet? Skal jeg være helt ærlig, så velger jeg nok Miley sitt rom, men det er kun fordi jeg har forelsket meg helt i veggtapeten fra Mrs. Mighetto. Den får du forresten kjøpt hos Handlegaten via Heges Hybel her.

Gutterommet til Julian synes jeg er så fint, mye på grunn av den nydelige sengen fra Sebra. Den er så utrolig fin og jeg liker den bare mer og mer for hver dag. Nå har vi i tillegg også fått sponset et kjempeflott leketeppe fra Kids Concept, som passer veldig godt inn på rommet.

Disse morsomme stabletårnene på rommene til barna er også nyheter fra Kids Concept. Kan tenke meg de ringene blir gode å spise på for Julian etterhvert når det klør i munnen. Oppbevaringseskene og den sukkersøte bjørnelampen fra Mr. Maria finner du hos Jollyroom.

Andre fine detaljer jeg liker veldig godt er de nette vegg-klistremerkene fra Stickstay. De har et stort utvalg med sett av forskjellige dyr og jeg har seriøst lyst på alle sammen, men akkurat nå så skal jeg nøye meg med disse av hare, piggsvin, grevling, rev og ekorn. På Mileys rom har jeg kjøpt til en flott hvit, tiger i tillegg. Flere nettbutikker i Norge har et stort utvalg av Stickstay, blant annet Ugler i Mosen, Minikids.no, Storkboks.no og Carmell.no.

Så, nå er jeg spent. Hvilket rom liker du best av jenterommet vs gutterommet? :)

Delvis sponsede varer

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply bente 26. september 2017 at 10:00

    Jente rommet :)

  • Leave a Reply

    Blogglistenhits