Life

STOLT JENTE MED NY SCOOTER

Gjett om denne jenta ble stor i øynene da hun så hva hun hadde fått i posten denne gangen!! En Air scooter sparkesykkel fra merket Stiga hos Jollyroom! Denne er stilig skal jeg si dere, og akkurat nå får du den 30% rimeligere enn ordinær pris hos Jollyroom HER.

Sparkesykkelen har solide dekk og kan brukes på forskjellige underlag pga. de oppblåste hjulene, som raskt og enkelt pumpes opp. Den anbefales for barn over 7 år, men Miley er såpass høy for alderen, så denne ble perfekt! :) Denne håper vi å få bruke mye nå i høst før vinteren kommer!

Vi fikk også tilsendt dette råtøffe fotballmålet, noe som selvfølgelig var kjempestas for begge seksåringene våre. Dette har allerede blitt flittig brukt den siste uka! Ordentlig bra kvalitet, men den som setter det sammen bør ha litt muskler, hehe. Det ble en god del bannskap når mannen holdt på å sette det sammen. Det var tydeligvis ikke bare bare.. Hihi. Men han var enig i at det var et skikkelig stilig fotballmål da! ;) Dette målet er på 30% salg hos Jollyroom nå! :)

Sponsede produkter

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits