Forever Living

KUNSTEN Å HA DET BRA MED SEG SELV

Etter at jeg ble alene med jenta mi for snart 4 år siden, begynte jeg å nedprioritere meg selv. Jeg brydde meg ikke lenger om hvordan jeg så ut. «Hvorfor bruke tid på sånt?», tenkte jeg..

Noe jeg har fått kjenne mye på de siste 6 ukene er selvfølelsen min. Hva jeg synes om meg selv, hva jeg liker/ikke liker, hvorfor jeg gjør/ikke gjør ting og hvordan jeg kan forbedre meg. For eksempel; Vanligvis bruker jeg kanskje å sminke meg fort og raskt en gang i måneden, men nå tar jeg meg tid til å faktisk vaske ansiktet mitt, pleie huden min, sminke meg og ja, ta vare på meg selv. Jeg har rett og slett blitt mer bevisst på at ved å faktisk gjøre denne rutinen hver morgen, så får jeg det så mye bedre med meg selv. Ikke fordi jeg er forfengelig, men fordi jeg føler meg mer vel og klar for en ny dag.

Før brukte jeg ikke et sekund på badet foran speilet en gang. Nei, det hadde jeg ikke «tid» til. Babyen trenger jo meg, så slike ting kan jeg ikke sette av noen minutter på å gjøre.. Altså, hvor utrolig teit høres ikke det ut? «Ikke tid»?? Julian ligger jo rolig og leker seg på gulvet, så hva da ikke tid? Nei, huff. Jeg skammer meg. Tenk at jeg har gått sånn i flere år nå og ikke unnet meg selv fem lusne minutter på å ta vare på meg selv hver dag. Man er jo ikke egoisitisk av den grunn! Jeg er så vanvittig glad for at jeg begynner å få et mye bedre selvbilde, mer selvinnsikt og ja, et bedre meg!

Og hvis dere er i tvil om hva som har ført til denne endringen? Joda, min jobb med Forever Living! Det er faktisk ikke «bare en jobb». Det utfordrer meg, gir meg selvtillit, gode samtaler med kolleger, jeg får bekreftelse og jeg føler at jeg kan klare det jeg vil. Det høres jo helt vilt ut, men sånn er det bare. Etter flere år hvor jeg rullet øynene mine av Forever Living, så sitter jeg nå her og er så glad for at jeg tok sjansen og kastet meg i det! Dette er ikke jobb, det er gøy!

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits