Forever Living

JULEGAVENE ALLE SETTER PRIS PÅ

Helt til venstre ser du en flott gavepakke, som passer perfekt til kjæreste, bror, pappa eller bestefar. Du får med Aloe Shave (barberingsskum), Gentleman’s Pride (Etterbarberings-lotion) og Aloe Ever-Shield Deodorant. Tre gode, milde og utrolig drøye kvalitetsprodukter til rimelig pris.

Jeg tørr faktisk å påstå at dette blir årets bestselger denne julen hos meg. Denne deilige honningen er så utrolig populær og den fløy ut av lageret nesten før jeg rakk å pakke de ut. Nå har jeg bestilt opp flere, så husk å send meg melding om du også vil ha en før jul!

I denne gavepakken får du Forever Bee Honey, som har mye lavere GI enn vanlig sukker og bestselgeren, Aloe Propolis Creme. Tørr hud, uren hud, fet hud – Spiller ingen rolle! Også perfekt som kuldekrem nå i vinter! Dette er en gavepakke som passer godt til både mamma, søster, tante, bestemor og venninne. Ta kontakt med meg for bestilling.

Dette er gavepakken for hun som liker det lille ekstra i hverdagen, eller en person du synes fortjener å skjemme seg selv bort litt. Forever Aloe Scrub hjelper mot uttørking og andre skader som syntetiske rengjøringsprodukter kan forårsake. Skånsom peeling som kan brukes over hele kroppen, også i ansiktet.

Aloe Moisturizing Lotion lukter vanvittig godt og tilfører ekstra mye fuktighet, takket være aprikoskjerneolje, jojobaolje og kamilleekstrakt. Lotionen inneholder kollagen og elastin, som begge gjør huden spenstig, samtidig som den pleier. Den er like god for ansikt og hender som for resten av kroppen. Loofah-skrubb følger med i pakken gratis + 1 stk Aloe Lips, som er et lite miniapotek for leppene dine, spesielt nå i vinter.

Travel-Kit er en genial gave til den som har alt eller for eksempel til noen som studerer eller reiser mye. Hvem som helst ville nok blitt glad for denne bagen med kvalitetsprodukter. Aloe-Jojoba Shampoo, Aloe-Jojoba Conditioner Rinse, Aloe Moisturizing Lotion, Aloe Bath Gelee og Forever Bright Toothgel. Alt forpakket i en praktisk toalettmappe. Super-rimelig pris på denne!

Men før jeg gir meg med mine julegavetips, så må jeg bare nevne dette fantastiske serumet igjen. Jeg har gjort det flere ganger tidligere, men jeg får rett og slett ikke nevnt det nok. Sonya Nourishing Serum er min å så store favoritt, og det med god grunn. Det har gitt meg en glød i ansiktet jeg aldri trodde jeg skulle få, og huden min føles babymyk, ja som silke. Jeg kan ikke få skrytt høyt nok av dette produktet og vil i tillegg anbefale Sonya Balancing Cream, som er en fuktighetsgivende dagkrem i samme produktserie. En styrkende ansiktskrem, som gjør huden din myk og smidig. Begge disse produktene lukter helt himmelsk!

Disse to sammen eller hver for seg vil gjøre enhver kvinne svææært lykkelig. Ordentlig luksus i hverdagen som vil settes pris på.
______________________________________________________________________________________________________________

Send meg en mail, kontakt meg på Facebook-siden min, legg igjen en kommentar eller handle direkte i nettbutikken min. Jeg sender over hele Skandinavia og pakker gjerne inn gavene for deg også. :)

Mail: reidunbeate@live.com

Reklame for egen butikk

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits