Life

15 SPØRSMÅL OG SVAR

Hvor er du i livet nå? Jeg er i en veldig utfordrende fase i livet akkurat nå. Det er mye som skjer og jeg føler at barna mine når nye milepæler nesten hver dag. Den 26. Desember fyller jeg hele 30 år, og jeg kjenner at det har gjort meg litt tankefull. Hva ønsker jeg ut av livet? Har jeg oppnådd det jeg ville? Er jeg lykkelig? Sovner og våkner barna mine med et smil? Dette er viktige spørsmål som kverner rundt i hodet mitt for tiden. Jobbsituasjonen min er også i forandring, da jeg endelig har funnet drømmejobben hos Forever Living, som selvstendig forhandler. En mer spennende og givende jobb skal du lete lenge etter. Håper jeg klarer å nå målene mine, slik at jeg kan jobbe med dette resten av livet.

Hva står på din to-do liste akkurat nå? Flink som jeg var gjorde jeg unne en hel ukes jobb sent i går kveld, slik at jeg skulle ha ettermiddagene fri til å tilbringe kvalitetstid sammen med barna. Jeg har begynt å utfordre meg selv med å la mobilen ligge i fred fra kl. 15:30 og frem til ungene har lagt seg. I dag fikk vi kost oss ti ganger så mye mer enn vanlig når mobilen suger opp mye av oppmerk-
somheten. Huff, nei det er en fy-ting altså. Alle burde bli flinkere til å legge bort mobilen noen timer hver dag. Senere i dag kommer en fotograf fra VG hit for å ta bilder i forbindelse med et intervju jeg har stilt opp i. Artikkelen handler om fødsselangst og keisersnitt, noe jeg har en god del tanker rundt, hehe. Så hold øynene oppe for å se artikkelen i VG en av de nærmeste dagene.

Hva vil du bruke mer tid på fremover? Ingen tvil her, for det er barna mine! De står øverst på min prioriteringsliste og jeg gleder meg så utrolig mye til å feire denne julen sammen med familien min. Non-stop, peppperkaker og pepperkakehus er allerede kjøpt inn og skal dekoreres til helgen. Gøy for både store og små!

Fem ting du alltid har i kjøleskapet? Melk, egg, Aloe Vera Gel, hvitost og pepsi max. Jeg prøver i alle fall å ha disse tingene i kjøleskapet hele tiden, for det blir raskt krise om det plutselig er tomt, hehe.

Hva ser du på tv? Sjelden vi ser TV her i huset. Det går mest i Netflix, HBO og NrkSuper. Eneste vi MÅ få med oss er «The Voice» på fredager. For tiden er alle seriene vi følger med på ferdige, buhu. Men vi venter spent på neste og siste sesong av Game Of Thrones. Akkurat nå får jeg tiden til å gå av og til ved å se «Greenleaf» på Netflix, en kristen serie som både interesserer og provoserer meg.

Ditt siste kjøp? Mitt siste kjøp var en bestilling jeg la inn hos Forever Living. Alltid like gøy!

Hva spiser du helst til frokost? Jeg sliter faktisk med å spise frokost, da jeg ikke alltid har noe særlig matlyst. Da hjelper det masse å bare hive i seg en sjokoladeshake eller proteinbar fra egen butikk. ;) http://myaloevera.no/reidunbeate

Hvem ringer du oftest? Bortsett fra mannen min, så må nok det blir storesøss, Gunn-Randi, som også er min aller beste venninne.

Hvor blir din neste reise? Min neste reise blir til Gøteborg, hvor jeg skal på Scandinavian Gathering. Dette blir min aller første jobbreise sammen med Forever Living og jeg gleder meg noe helt sinnsykt. Det føltes så uvirkelig da jeg klarte å kvalifisere meg til denne turen og det skal bli fantastisk å oppleve dette med mannen min.

Hva sløser du penger på? Hehe, ja, jeg sløser nok litt penger på blader, både til meg selv, men mest til Miley. Hun elsker både slike aktivitetshefter og tegneserieblader. Jeg har ikke alltid hjerte til å si nei, hehe.

Hva har du i godteposen? Masse sjokolade og deilige, salte lakrishoder. NAM!

Favorittaktivitet med barna? Miley satte seg et mål om å lære seg å lese og skrive før jul, og det har hun sannelig klart. Hun har så stor interesse for norsk at jeg blir satt ut til tider. Jeg elsker å se henne skrive og høre henne lese, så dette er noe vi gjøre hver dag, også er det jo faktisk gøy med lekser, haha! :)

Hva tenker du på akkurat nå? Akkurat nå tenker jeg over hva jeg har lyst på til frokost. Jeg lener mest mot en skål med vaniljekesam fylt med bær.

Hva ønsker du deg til jul? Jeg ønsker meg en sånn «shaker-maskin» de har medlem-tilbud på nå hos Coop, ooog gjerne gavekort på klippetime hos frisør.

Hva håper du på i fremtiden? Jeg håper på (og jobber hardt for) å kunne tilby familien min flotte reiser til utlandet, kjøpe eget hus/leilighet, skaffe oss bil og ja, bare enda mer økonomisk frihet. Det hadde hjulpet så vanvittig mye.

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Siri Kolstad 4. januar 2018 at 20:27

    Fine spørsmål og svar!! <3

  • Leave a Reply

    Blogglistenhits