Parenting

Julian 7 1/2 mnd

Herlige, lille menneske! Gud, som jeg elsker deg og for hver dag elsker jeg deg bare mer og mer. Tenk at du nå er snart 8 måneder gammel. Du er på nippet til å sitte oppreist selv, jabber i ett sett, er så vanvittig snill og tålmodig, og ja, rett og slett verdens gladeste baby. Tenk, så heldig jeg er som får være mammaen til så fantastiske barn! Du og Miley betyr absolutt alt for meg, og ikke en dag går forbi uten at jeg jobber og planlegger for at dere skal få det aller beste livet har å by på.

2018 skal bli vårt aller beste år sammen og jeg gleder meg til å skape mange, mange flere fine minner med dere. Først kommer julefeiringen og den skal bli ekstra fin, for i år starter vi vår egen tradisjon ved å feire hjemme. Julepynten har allerede kommet opp og neste helg skal vi kjøpe juletre. Noe jeg også må komme i gang med er julevasken, huff, det er like kjedelig hvert år.. MEN det skal gjøres og jeg gleder meg til å bli ferdig.

I kveld tenker jeg å la jobben ligge og tilbringe litt kvalitetstid sammen med verdens beste mann. <3 Ønsker dere alle en fin dag videre :)

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Elevele 22. desember 2017 at 14:19

    Se på den vakre gutten da <3 Så søt!

  • Leave a Reply

    Blogglistenhits