Forever Living

VIL DU BLI TESTPERSON FOR C9 ELLER F15?

Har du lyst til å bli min nye testperson? Komme i gang med sunnere vaner nå på nyåret? Det enkle er ofte det beste og disse boksene er fulle av både kostholdsveiledning og treningsmotivasjon. Nydelige oppskrifter, aktivitetsplan og ja, til og med geniale treningsvideoer du kan gjøre hjemme. Disse blir du svette av altså, hehe.

Gi deg selv den beste starten på det nye året! Enten du velger 9 dager uten sukker med kostholdsveiledning eller 15 dager med fokus på å komme i fin form. Jeg har programmet som passer til DEG!

C9 er programmet som på ni dager kan hjelpe deg med å kickstarte reisen din mot ditt smalere, sunnere jeg.

For hvem?
For alle som vil ta steget mot en sunnere livsstil. Med C9 får du tydelige instruksjoner og alle verktøy du trenger for å lykkes. Pakken passer for alle voksne som ønsker en endring, men som trenger en liten dytt i ryggen for å komme i gang. Å forandre livsstilen sin er ikke like enkelt for alle, så litt drahjelp kan virkelig utgjøre en stor forskjell.

Du får:
* Lære deg å legge om kostholdet
* Lære deg hvordan du kommer i gang med treningen
* Lære deg å unngå fallgruver på veien

Et komplett program, inklusive utvalgte kosttilskudd for den nye livsstilen din.

F15 består av tre komplette kostholds- og treningsprogrammer for deg som vil få en mer aktiv livsstil. Her får du lære deg hva du skal spise, hvordan du skal trene – og hvordan du kan få mest mulig ut av treningen din. F15 Beginner er det første steget, perfekt for deg som vil komme i gang. Du kan velge mellom «nybegynner», «medium» og «godt trent». Ta den som passer deg og formen din best.

Pakken inneholder nøye utvalgte produkter og en tydelig håndbok som veileder deg gjennom programmet. Programmet er inndelt i to etapper, der hver etappe er på 15 dager.

Les mer om både C9 og F15-boksene via nettbutikken min HER.

__________________________________________________________________________________________________________________
Send meg mld via min facebookside HER om du vil være testperson, så skal du få et knakende godt tilbud, i tillegg til en kjempefin gave som ny kunde av meg. Du kan også sende meg en mail til reidunbeate@live.com :)

90 dagers fornøydgaranti – 100% fornøyd eller få pengene dine tilbake, uten diskusjon!

Reklame for egen butikk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits