Life

DEN STORE LISTEN OM 2017

Gjorde du noe som du aldri har gjort før? Jeg hoppet i det og registrerte meg som forhandler hos Forever Living. Jeg var dritnervøs for å ha gjort en stor tabbe, men lærte fort at det ikke var noen risiko ved å registrere seg. Angrer ikke et sekund og det er så vanvittig gøy å se hvordan «min business» vokser seg større for hver måned. Jeg elsker virkelig denne jobben og skulle ønske flere oppdaget denne muligheten!

Hvilke steder besøkte du? I 2017 reiste jeg ikke noen steder.. Ikke som jeg kan komme på nå. Det var et veldig kjedelig år på reisefronten, haha. Gikk tross alt gravid halve året og liten baby det siste halvåret. Håper på mer reising nå i 2018.

Hva var din største fremgang i 2017? Min største fremgang var at jeg våget å komme meg ut av komfortsonen. Jeg var dritt lei av de samme dagene som ikke førte til noe og ønsket så sårt å finne noe som kunne motivere meg igjen. Dette gjorde Forever for meg, noe jeg er så takknemlig for. <3

Beste kjøpet? Hmm.. Det må vel være den startboksen jeg bestilte som ny forhandler det da. Det var tross alt den som la grunnlaget for min raske suksess på så kort tid. Veldig fin investering som jeg ikke ville vært foruten.

Gjorde noe deg skikkelig glad? Jeg ble mamma den 2. Mai til verdens herligste guttebaby, Julian. Han er mitt lille mirakel som lyser opp hverdagen til hele familien med sitt store, søte smil og herlige latter. Blidfisen vår! <3 :)

Og trist? Vi har måtte tatt noen vanskelige valg i 2017, men dette er ikke noe jeg ønsker å skrive om på bloggen. Det har vært utrolig tungt, men vi at vi har gjort det som er riktig.

Årets låter?
Dette er egentlig litt kleint, men hvis det er noen sanger vi har hørt mye på i 2017, så er det faktisk opptredener fra finalistene i «The Voice». Thomas Løseth hører vi på spesielt mye og den «issues»-låten. Herregud, jeg får den ikke ut av hodet mitt, haha.

Var du gladere eller tristere i 2017 enn året før? Absolutt gladere, selv om jeg selvsagt har hatt mine opp og nedturer jeg også.

Favorittserie? Game Of Thrones, uten tvil. Har sett andre serier i år også, men ingen kan måle seg en gang… Eller, jeg kan trekke frem «A handmaids tale», eller hva den heter. Den fenget meg og gjorde meg hekta. Litt psycho serie..

Den beste filmen? Huff, for et vanskelig spørsmål. «Beauty & The Beast» kanskje? Jeg så også «The Impossible» på Netflix her før jul og jeg har aldri grått så mye av en film. Basert på en sann historie og det gjorde så vondt i mammahjertet mitt når jeg så den filmen. Utrolig bra, men huff så hjerteskjærende.

Den beste boken du har lest? Hjelp, jeg tror ikke jeg har lest noen bøker i 2017!! Nå må jeg skjerpe meg. Har en hel reol full av bøker, som bare venter på å bli lest.

Beste matopplevelsen? Hmm.. Kan ikke huske å ha prøvd noe nytt jeg forelsket meg i, så her er jeg helt blank.

Hva gjorde du på bursdagen din? Hadde bursdag 2. juledag, så det husker jeg veldig godt, haha. Feiret 30 års dagen min hos mamma med hjemmelagd pizza (min favoritt) :)

Er det noe du savnet i 2017 som du vil ha i 2018? JA! Jeg ønsker å ta med familien min på minst en sydentur og i tillegg vil jeg at vi skal bli mer økonomisk trygge. <3

Nyttårsløfte? Å gå ned 10kg. Det har jeg bestemt meg for 100%, men jeg har også en plan, nemlig å jobbe meg gjennom alle livsstilsendring-programmene jeg selger. C9, F15 Beginner, F15 Intermediate og F15 Advanced, noe som betyr hele 99 dager med fokus på sunnere kosthold og trening. Jeg gleder meg!

Høyeste ønske akkurat nå? At jeg finner noen å jobbe sammen med i hjembygden her jeg bor. Det hadde vært så gøy og motiverende å kunne jobbe sammen med noen face to face av og til, pluss at jeg i tillegg skulle ønske at folk ikke var så trangsynte her jeg bor. Selv om de kanskje ikke har hørt så mye om Forever eller jobbmuligheten, så betyr ikke det at det er en uærlig bransje og lureri. Dette er en seriøs jobb med så mange fantastiske muligheter. Akkurat DET har jeg så lyst til å vise flere her i hjembygden min. Noen som våger å være og gjøre noe litt annerledes enn alle andre. :)

Fortell meg noe om ditt 2017 ♡

Listen fant jeg hos Luisa

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits