Forever Living

FRYKTEN FOR Å MISLYKKES

Ja, for det er vel ingen tvil om at vi alle har kjent eller kjenner på den følelsen? Det er denne frykt-
følelsen som gjør at vi ikke våger å takke ja til gyldne muligheter, f eks en spontan helgetur med en potensiell kjæreste, hoppe på en restplass-ferie med familien eller ja, la en jobbmulighet gå fra deg. Det gjorde nemlig jeg i flere år. Gang på gang ble jeg spurt om å jobbe med Forever, men jeg ga aldri en forhandler sjansen til å fortelle om jobben og produktene en gang. Jeg bare takket nei med en gang, ble litt irritert og skjønte ikke hvorfor vedkommende trodde at Forever skulle være noe for meg. Jeg er da vel ikke noen selger!?

Men likevel merket jeg at jeg begynte å følge med på andre som jobbet med Forever, så hvordan de markedsførte for produktene og ja, det gjorde meg nysgjerrig. Jeg hadde jo ikke noen jobb fra før og mer penger i måneden kunne vi absolutt ha trengt, så derfor valgte jeg å spørre mer om forhandler-jobben. Etter at jeg hadde fått svar på mine spørsmål bestemte jeg meg for å prøve. Jeg ble tross alt ikke forpliktet til noe og jeg måtte ikke investere noe, så da hadde jeg tross alt ingenting å tape på å gi det et forsøk.

Fire måneder sitter jeg her og er så vanvittig glad for at jeg overvant frykten for det ukjente. Jeg er så glad for at jeg tok denne sjansen og virkelig fikk opp øynene for muligheten Forever har å tilby. Det er ikke noen grunn til å bekymring for du får all hjelp og støtte du trenger, opplæring blir gitt og du velger selv hvordan, hvor mye og fra hvor du ønsker å jobbe. Det er ingen som bestemmer over deg, kun en sponsor som er der for å motivere og veilede deg til å nå målene dine, noe jeg setter stor pris på. Min mentor er gull verdt og jeg både håper og tror at jentene i mitt team synes det om meg også. :)

Mitt poeng er; Ikke la frykten for å mislykkes stå i veien for drømmene dine. Alt for få holder seg i komfortsonen og ender opp med et a4-liv de ikke blir helt fornøyd med. Selv om du er voksen, så har du også lov til å fortsette å drømme. Ta sjanser, si ja og lær deg hvordan du mestrer utfordringer underveis. Kan jeg, kan du også! :)

Nysgjerring på Forever-jobben og vurderer å bli med i teamet mitt? Les mer info HER! :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits