Forever Living

Forever Living – En SMART deltidsjobb

Når du brenner for noe – enten det er helse, skjønnhet, finansiell frihet – eller noe helt annet…

Så gir denne jobben mening.

Er Network Markering og Forever Living en god karrierevei?

Ja så absolutt. Med “riktige” ambisjoner.

Dette er som med alle yrker eller for oss gründere – det tar tid å knekke koden, men med en sponsor som følger deg hele veien, så er dette en jobb ALLE kan klare. Har du ikke nok kunnskap fra før av, så vil du bli opplært av din sponsor helt frem til du føler deg 110% trygg.

Ønsker du å ha gründer-frihet eller en ekstrainntekt, så er det ingen business som er så smart som denne.

Fordi – du:

* Har nesten ingen oppstartskostnader eller driftskostnader
* Har ingen risiko
* Trenger ingen utdannelse – og
* Du kan starte opp i dag
* Går i pluss allerede fra ditt første salg

Noen elsker denne bransjen fordi du kan ha det som en deltidsjobb. Kanskje spare litt ekstra til ferier (eller få ferier inkludert som premie fra selskapet), få betalt bil-ordning og mer pensjon – eller rett og slett mer frihet på det økonomiske.

Men det kommer ikke av seg selv.

Her er 10 grunner til at jeg elsker Forever Living som jobb:

1. Tid til kunnskapsbygging – som med alt: Du må øve deg. Det å selge varer eller business-muligheten til andre er en kunst du må øve deg på. Alt salg tar også tid – for du får godt betalt når du har lært deg håndverket, pluss at du får utbetalt månedlige bonuser i tillegg.

2. Økonomisk trygghet – med en deltidsjobb i Forever Living har du fremdeles tryggheten fra din faste jobb. De fleste har begge jobbene og går aldri fullt inn i NM. De har det som en hyggelig bi-jobb og hobby som gir mye ekstra gøy og frihet.

3. Jobb – deltidsjobb – unger og venner – holde balansen. MEN – er det virkelig mulig? Blir man ikke fort utbrent? Du må være bevisst – og om du elsker produktene og jobber smart, så trenger det ikke være den store belastningen. Som med alt annet: Du får tilbake fra det du investerer. Vil du ha høy inntjening må du jobbe hardt. For meg har det vært en investering og jeg har kuttet ut noe gøy-ting på kort sikt for å prioritere dette som en fulltidsjobb. For det gir meg MYE gøy langsiktig.

4. Tempo bestemmer DU – det er ingen som presser på deg og forlanger noe som helst av deg. Du kan bestemme fullt ut hva du vil fokusere på og hvor mye investere.

5. Du lærer deg å selge – er du ung eller gammel – det spiller ingen rolle. Salg er en egenskap alle har bruk for. I Network Markering-bransjen lærer du å selge – og knekker du koden her får du en god porsjon selvutvikling med på kjøpet.

6. Du utvikler lederegenskaper
– for å lykkes i bransjen må du lære ANDRE også å bli gode. Det er hele business-modellen: Du får flere andre til å gjøre det du gjør. For å klare det må du utvikle lederegenskapene dine. Dette har vært min største utfordring og den mest lærerike i prosessen. Du kan ikke annet enn å nyte når du er i vekst og det er så utrolig gøy!

7. Du utvikler dine “pengehåndteringsferdigheter” – jeg hadde aldri trodd jeg skulle si det noen gang…. men du kan ikke ha en bi-jobb som er et pengesluk hvor du for eksempel bygger opp et lager av varer. Du må lære deg å omsette varer om det er det du skal selge. Ellers blir bi-jobben din en dyr hobby og det er helt unødvendig.

8. Jobb med mening – tar du en bi-jobb med Forever Living får du hjelpe dine drømmekunder. Jeg tror iallfall ikke på å selge bare for pengebokas skyld. Det går sjeldent på nett i hvert fall å bare selge noe for å få gevinst. Når du brenner for noe – som helse – skjønnhet – finansiell frihet – så gir denne jobben mening. For du føler du gjør noe som hjelper andre. Som igjen gir ren skjær lykkefølelse.

9. Du treffer helt NYE venner – du kan ikke velge kollegaer i en vanlig jobb – det kan du i denne bransjen. Jeg har blitt kjent med så mange fantastiske mennesker siden jeg begynte hos Forever.

10. Når det brenner kan du når som helst slutte
– og starte på nytt når du er klar. Om du kommer inn i en dårlig periode med lite motivasjon eller noe hender i privatlivet ditt, så er det helt forståelig at du tar deg en time-out. Men da er det bare å brette opp ermene igjen og hoppe på – ingen dømmer deg. Du får lov å komme tilbake når du er klar.

Er Forever Living for alle?
Nei – det er ikke det. Mange tror det er lett-tjente penger. Det er ikke det. Det er som hvilken som helst grunder jobb – du må legge grunnlaget FØRST – så kommer inntjeningene etterpå. Så om du har en holdning om at du får betalt for hver time du legger inn – som i en vanlig jobb: Da er dette ikke for deg.

Liker du IKKE å snakke med eller hjelpe folk: Da er det heller ikke for deg. Du kan også jobbe med Network Marketing på NETT – det er like mye å ta kontakt med mennesker og bli kjent og bygge et forhold til dem. Du trenger ikke være ekstrovert eller super-utadvent – men du like mennesker og like å hjelpe andre

Mitt beste råd til deg som vurderer å teste ut dette som en business-mulighet: Finn deg et selskap og et produkt og en sponsor du liker og test det ut – That´s it. Du har ingenting å tape! :)
__________________________________________________________________________________________

Og vil du vite mer om business-muligheten sammen med meg og mitt flinke team – så…
Send meg en melding på Facebook eller en send mail til reidunbeate@live.com – så tar vi samtalen videre derfra :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits