Forever Living

SÅ EN VENN SPURTE DEG OM Å JOBBE MED FOREVER: HVA TENKER HUN EGENTLIG?

Lenge før jeg i det hele tatt begynte med Forever, så skal jeg ærlig innrømme at jeg var en stor skeptiker. Jeg rullet med øynene når nok en person tok kontakt med meg angående å bli med i teamet deres. De lovte meg mer inntekt per måned, flotte rabatter og fleksibel arbeidstid, noe som rett og slett hørtes alt for godt ut til å være sant. Derfor ristet jeg bare på hodet av disse personene og ignorerte dem fullstendig. Ja, jeg unnlot til og med å svare på meldingene de sendte meg, selv om jeg visste at de kunne se at jeg hadde lest dem (oops.) «De er kun ute etter å bruke meg uansett,» tenkte jeg.

Så feil kunne jeg ta! Det var ikke før jeg selv bestemte meg for å gi Forever en sjanse at jeg innså hvilken mulighet det faktisk var. Da var det ingen som prøvde å rekruttere meg og jeg følte det ble mer mitt valg. Jeg spurte masse spørsmål og fikk svar på alt jeg lurte på. Jeg fikk høre utallige historier fra andre forhandlere og jeg begynte å forstå jobben og markedsplanen på en helt annen måte. De fortalte meg hvilke kvaliteter de så i hos en kollega, og de var ærlige om jobben og arbeidsmengden jeg måtte legge ned for å få suksess. Det satte jeg utrolig stor pris på og da var det opp til meg etterpå, om jeg ville begynne å jobbe for drømmeinntekten jeg ønsket meg, noe jeg selvfølgelig bestemte meg for å gjøre!

Men nå er det jo faktisk jeg som er på «den andre siden» av gjerdet. Jeg er en av de personene som nå tenker gjennom hvem jeg ønsker å jobbe sammen med, og vurderer hvem som hadde passet perfekt som min kollega. Jeg møter avvisning flere ganger i uka, i tillegg til en stor dose misforståelser, men det gjør meg ingenting lenger. Dette er en del av jobben min og de riktige kollegene tar alltid kontakt når de føler seg klar for det selv. MEN det er noen misoppfatninger jeg likevel ønsker å rette opp i.

Så, nå har en venn (kanskje jeg?) spurt deg om å begynne å jobbe sammen med henne. Hva tenker hun egentlig da tror du?

1. Hun tenker at du er en person hun vil jobbe sammen med! Nå må du ikke glemme at denne personen holder på å bygge sitt eget team, og hun spør deg. Jeg vet ikke med deg, men jeg synes det er et ganske så flott kompliment jeg. Det må jo bety at hun faktisk ser noe i det som gjør at hun vil jobbe sammen med deg. Når hun spør deg om å bli med, er sjansen stor for at det er fordi hun ser noe i deg hun har troen på.

2. Hun prøver IKKE å utnytte deg! Les gjerne punkt nr. 1 igjen – du blir spurt fordi hun tror du kan bli et positivt tilskudd til teamet sitt. Det er ingen fordel for verken henne (eller meg) å rekruttere deg kun for å rekruttere deg. Grunnen til at hun tar kontakt er fordi hun har lyst til å hjelpe deg å gjøre det bra i denne jobben.

3. Hun står virkelig for det selskapet hun jobber for. Hun har funnet noe som funker bra for henne og ønsker nå å vise muligheten til familie, venner, bekjente og ukjente. Når dette er en så positiv ting for henne, så skulle det bare mangle at hun vil dele det med de hun kjenner, eller?

Ja, jeg vet det. Selvfølgelig er jeg partisk i denne saken, men jeg vet også at disse tingene stemmer. Når jeg tar kontakt med venner og bekjente angående denne jobben, så er det fordi jeg vet at denne jobbmuligheten kan bety en ekstra inntekt for dem, og ja, kanskje også gi dem den samme herlige følelsen jeg sitter med akkurat nå. Jeg tar kontakt fordi jeg virkelig tror at han eller hun har det som skal til! Jeg har tro på dem og jeg har tro på Forever og markedsplanen. Så selv om svaret sjelden er et øyeblikkelig JA (og det er helt OK!), håper jeg likevel at det er en ørliten sjanse for at akkurat den personen tørr å prøve ut noe nytt, helt uten risiko for å mislykkes.

Når den personen føler seg trygg nok til å hoppe i det, så vet de hvor de finner meg. Jeg skal ta i mot dem med åpne armer! :-)

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe med meg og vil ha mer info? Sjekk gjerne ut denne siden eller send meg en mail: reidunbeate@live.com. Ta også en titt innm Facebooksiden min om du vil! :-)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits