Forever Living

MITT MÅL ER Å TA MED FAMILIEN PÅ SYDENTUR I SOMMER

Mitt aller største mål for 2018 er å ta med familien på sydentur til Rhodos. ??? Miley har så vanvittig lyst til å dra tilbake til Dionysos Hotel (me too!) og den drømmen skal jeg oppfylle for henne. Det fortjener hun virkelig, for godere og mer forståelsesfull seksåring skal du lete lenge etter. <3 Jeg er allerede på goood vei til å nå målet mitt, og ja, jeg vet faktisk at jeg kommer til å klare dette. Jeg ser målstreken allerede :D

Tenker du også på hvor gøy det hadde vært å ta med familien på ferie i sommer, men usikker på om dere har råd? Kan jeg få gi deg et smart tips? Prøv ut Forever, se hvordan jobben fungerer, sjekk ut om dette kan være noe for deg og gi det en ordentlig sjanse. Det er 5 måneder igjen til sommer enda. Du kan komme så utrolig langt i denne jobben om du starter nå i dag, og tenk hvor verdt det det hadde vært når du kan ta med familien på sydenferie!! En 14 dagers tur som DU betaler med penger oppspart av en hobby/ekstra-jobb, som du kun bruker 5 – 10 timer på i uka! ??

Du risikerer absolutt ingenting ved å bare prøve. Du vet faktisk ikke om denne jobben er noe for deg FØR du gir den et forsøk. Jeg er ikke noen selger, jeg har også små barn og et hektisk hverdagsliv, jeg har ikke flere timer i døgnet enn det du har, MEN jeg tar meg tid til dette fordi jeg VET hva det fører til for meg og familien min. <3

Gi det to-tre måneder og om du fortsatt tenker «nei, ikke noe for meg», så er det greit. Da har du i det minste gitt det et forsøk og sitter igjen en erfaring rikere.

Jeg mener denne jobben er aaalt for god til å si nei til, og det er DERFOR jeg håper at flere innser hvilken mulighet dette er. Du bestemmer alt selv, får all hjelpen du ønsker og du kan begynne å tjene penger fra dag 1. Seriøst, HVA er det som stopper deg, sånn helt egentlig? ?

Nei, gi blaffen i hva andre kanskje mener og ta denne muligheten. ? Gjør det for årets familietur til syden eller for det lånet du gjerne skulle nedbetalt raskere. Uansett hvilken motivasjon du har – Gi det en sjanse! Det er pent umulig å gå i minus i denne jobben, så det eneste du faktisk risikerer er å tjene ekstra per mnd… Og nei, det ville du ikke, eller? ??

Ønsker du å sjekke etter om Forever-jobben kan være noe for deg? Sjekk ut dette innlegget!

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits