Life lessons

DU MÅ FOR GUDS SKYLD IKKE TRO AT DU ER NOE

Du behøver ikke å være fantastisk for å starte, men du må starte for å bli fantastisk!

Det er så mange som ikke tørr å ta sjansen på nye ting, rett og slett fordi de ikke har nok tro på seg selv. Kanskje er de i tillegg redd for hva andre vil tenke om seg også..

Jeg skjønner dette utrolig godt. Selv har jeg slitt med dårlig selvtillit i mange år og når man kommer fra ei lita bygd, så blir det automatisk at man ikke vil skille seg ut på noe vis. Hva vil alle andre si om meg da??

De siste årene har jeg følt meg som en «outsider» og vært redd for hva folk har tenkt om meg. Det var tydelig at folk visste godt hvem jeg var her i bygda og jeg ble og blir nok fortsatt omtalt som «hun bloggeren». Noen mener det positivt, men flesteparten sier det nok med en negativ mening. Hvorfor? Jo, fordi de ikke har nok kunnskap om jobben min og da blir det vanskelig å vise forståelse og respekt. Det hadde vært så fint om alle sammen bare kunne gitt hverandre tvilen til gode, snakket hverandre frem og opp og klappet når noen oppnår noe eller våger seg ut på nye, spennende veier. Men nei, i Norge og ja spesielt i små bygder, så SKAL man IKKE være annerledes. Man må gjøre som alle andre, hvis ikke så er man en liten luring og en håpløs drømmer. Mest sannsynlig er det kun sjalusi og sin egen frykt som får frem denne negative holdningen..

Men vet du hva? Jeg er STOLT over å være en drømmer. Jeg er så forbanna glad for at jeg er såpass ambisiøs som jeg er. De siste ti årene har jeg lett etter drømmejobben, prøvd mye forskjellig og endt opp med masse erfaringer. Nå – NÅ har jeg endelig funnet ut hva jeg skal jobbe med resten av livet. Network Marketing – En drømmejobb jeg kan gjøre hjemmefra, som ikke bare lar meg selge flotte kvalitetsprodukter, men som også gir meg muligheten til å hjelpe andre personer som drømmer om mer økonomisk frihet, eller som kanskje savner et fellesskap å være en del av, en hobby eller ja, en fantastisk karriere!

Mitt poeng er: IKKE la andres tanker og meninger hindre deg i å gå dine egne veier. Du fortjener å satse på det DU har lyst til! Det er kun du som kan ta valget og tørre å gå litt mot strømmen. Ikke vær redd for at du ikke er bra nok, for DU ER MER ENN BRA NOK!

Tørr du å ta sjansen på noe litt annerledes? Kanskje du vil prøve ut hvordan det er å jobbe sammen med meg? :) Send meg gjerne en melding, så skal du få mer info om muligheten!

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits