Forever Living

Hvor mye tjener jeg + flere vanlige spørsmål om jobben min

«Hvor mye kan jeg tjene på Forever Living? Hvor mye jobb er det egentlig? Er det mye mas?» Jeg får utallige mange spørsmål som dette nesten hver dag, så nå er det på tide å oppklare noen av disse «mytene». Etterpå skal du selv få velge om du synes Forever Living (Network Marketing) kan være noe for deg.

Jeg er ikke noen salgsperson, må jeg være det for å jobbe med Forever?
Det er mange som bruker dette som en «unnskyldning» for å ikke ta sjansen på Forever, noe jeg synes er utrolig dumt. De aner ikke hva de går glipp av, eller rett og slett pengene de faktisk går glipp av. Nei, du behøver ikke være noen salgsperson for å være forhandler. Du vil få all opplæring av meg og du velger helt selv hvordan du vil jobbe. Du blir din egen sjef og DU bestemmer. Jeg blir kun din veileder og støtteperson, men bestemmer IKKE over deg. :)

Jeg vil ikke publisere reklameinnlegg på Facebook. Er det et krav?
Nei, det er ikke et krav, men personlig synes jeg det er en viktig del når det kommer til om du skal få salg eller ikke. Selv er det via sosiale medier jeg tjener aller mest. Om du velger å ha fokus på salg face2face via temakvelder, stands på martna/messer osv i stedet, det er HELT opp til deg og jeg støtter deg uansett.

Hva koster det å bli forhandler?
Det koster ingenting, men det er krav om en førstegangsbestilling (ingen minstepris), slik at du får prøvd ut minst et produkt selv før du begynner å selge. Har du dårlig økonomi, men ønsker å komme i gang likevel, så er det selvsagt ikke noe problem. :) Det er viktig å kunne stå for kvaliteten til de forskjellige produktene, så jeg legger alltid til et nytt produkt på mine bestillinger, slik at jeg får testet ut noe nytt hver gang.

Hva skjer om jeg ombestemmer meg og vil slutte?
Vel, da slutter du da. Ingen som vil tvinge deg til å fortsette med noe du ikke har troen på lenger. Skulle du eventuelt ønske å ta deg en time-out for så å komme tilbake senere, så er det også helt i orden. Denne jobben tilpasser du til livet ditt, ikke omvendt. :)

Hvorfor valgte du Forever fremfor andre Network Marketing-selskaper?
Jeg vet godt at det finnes mange seriøse selskaper med flotte kvalitetsprodukter, og jeg har prøvd mange av de, men til syvende og sist, så var det Forever som virkelig overbeviste meg. Jeg falt pladask for både propoliskremen, Aloe Vera Gel og Argi+ allerede etter første uka, og etterhvert som jeg prøvde flere produkter, så ble de også favoritter. Jeg har så mange favorittprodukter nå at det er vanskelig for meg å velge topp 3. I tillegg satte jeg meg ordentlig godt inn i markedsplanen og jeg likte den så godt fordi den var rettferdig delt opp. Alle begynner på samme sted og alle har de samme mulighetene til å nå «toppen». Det motiverte meg!

Jeg er en ganske privat person, men jeg er fortsatt nysgjerrig på om dette kan være noe for meg?
Her gjelder nok litt det samme svaret som tidligere. Du velger selv hvordan du vil jobbe for å selge produkter, MEN jeg personlig anbefaler alle å utvide komfortsonen sin og bli mer aktiv og synlig på sosiale medier. Skal du først begynne med denne jobben, så må du jo vise at du er stolt over produktene, selskapet og valget ditt også.

Blir det mye mas på meg om jeg bestemmer meg for å bli forhandler?
Dette er det merkelig nok mange som spør meg om. Tydeligvis flere som har negative erfaringer med sponsorene sine.. Jeg kan ikke snakke for noen andre forhandlere, men JEG maser ikke på deg ihvertfall. Jeg er her for å veilede deg i starten og etterpå hjelpe deg å oppnå de målene du setter deg. Skulle du velge å ikke ønske min hjelp og bare jobbe selvstendig, så er det bare å si i fra til meg om det. Valget ditt respekterer jeg, men du vil absolutt komme lengre i denne bransjen ved å høre på de som har gått veien før deg.

Hva kan jeg forvente å tjene? Hva tjener du?
Dette er et veldig personlig spørsmål, men jeg har tatt et valg og vil være ærlig med dere. De første tre månedene tjente jeg ikke så mye. Cirka nok til å betale for to sfo-plasser, men nå etter 4-5 måneder i januar sa businessen min pang og jeg tjente plutselig mer enn nok til å betale både husleie, sfo og hjelpe til med matinnkjøp. I Februar mistenker jeg at utbetalingen min blir betydelig større, noe jeg gleder meg veldig til, for jeg har lagt ned MYE jobb allerede denne mnd. Vil du også ha en slik inntekt, så må du legge ned en god del jobb og være effektiv! Denne inntekten kommer ikke magisk over natten, men kan helt fint oppnås uansett hvilken arbeidssituasjon du er i fra før.

Hvor mye tid bruker du på denne jobben?
Man bestemmer selv hvor mye tid man vil bruke på å jobbe, og ut i fra om du ønsker ekstrainntekt, deltidsinntekt eller som meg heltidsinntekt ++. Jeg har satt meg selv store mål og bruker så og si all tid jeg har til rådighet, og ja, jeg er effektiv og planlegger ukene mine. Planlegging hver dag kan suge opp mye tid, så dette er alfa omega for meg.

På dagtid jobber jeg når Julian sover de to duppene sine, som er ca 3 timer til sammen. Jeg svarer på meldinger fra kolleger innimellom når jeg har tid og setter meg ned for målrettet og intensiv jobbing ca to timer på kveldstid når barna er lagt. Dette går selvsagt litt utover kosetid med mannen, men han støtter meg og skjønner at dette er viktig for meg + at han også ser fremskrittene jeg oppnår. Det handler rett og slett om prioriteringer, og for meg er økonomisk frihet for min familie superviktig. Det ofrer jeg lett 2 timer på kveldstid for.

Må jeg like og reklamere for alle produktene som FBO?
Vi har over 160 produkter i sortimentet, så nei, hehe, det er absolutt ikke et krav. Om du ønsker å ha mest fokus på f eks hudpleie eller vektnedgang, så velger du dette helt selv.

Trenger jeg å bygge team, altså ha folk «under meg»?
Ønsker du deg noe mer enn en ekstrainntekt på maks 3-5000kr per måned, så ja, da må du bygge team, og det er såå mye mer gøy enn du kanskje tenker. Du får muligheten til å hjelpe og bli kjent med så mange flotte personer. Det er det beste med hele jobben synes jeg. :)

Jeg bor i en liten bygd og det er ingen som er interesserte i å handle. Hvordan skal jeg da få det til mener du?
Hvordan kan du vite at ingen er interesserte i å handle produkter av deg? Dette er negativ tenking og faktisk bare en unnskyldning for å ikke våge å kaste deg ut i noe nytt og spennende. Dette er en seriøs og ekte mulighet til mer inntekt og det er opp til deg om du ønsker å prøve det ut. Jeg skal gjøre alt jeg kan for at også DU lykkes med salg, uansett hvor i verden du har bosatt deg! :) Selv bor jeg i en liten bygd med bare litt over 4000 innbyggere og kan jeg, så kan du også.

Kan jeg jobbe med Forever selv om jeg er dårlig på sosiale medier?
Jeg synes ikke at du bør tenke på deg som dårlig til noe, for alt kan læres. Enten det er bildene dine du ikke er fornøyde med eller tekstene dine, så er dette noe du kan jobbe med og bli flinkere til. Jeg har en fordel ved å ha jobbet med blogg i over ti år, men denne fordelen prøver jeg så godt jeg kan å dele videre med mine kolleger. Jeg deler alle mine tips og triks til de jeg jobber sammen med. :)

Kan jeg prøve det ut og se om det er noe for meg?
Ja, det kan du! Send meg en melding HER på facebook, så kan jeg fortelle deg litt mer og sende deg en uforpliktende registreringslink. Jeg anbefaler deg også å lese mer om fordelene HER.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply M 14. februar 2018 at 15:18

  Dette har jeg vurdert ved flere anledninger, men da jeg var alvorlig syk nyttet det ikke. Og nå som jeg er fulltidsstudent og jobber 20-25 timer i uken, vil jeg heller ikke si at det er rom for tid da studiet mitt innebærer 4 timers lesing minimum hver dag :) Men takk for et informativt og godt innlegg :D

  • Reply reidunbeate 18. februar 2018 at 14:37

   Jeg skjønner Madelen, men denne jobben tilpasser du til livet ditt. Du bruker de minuttene/timene du har til overs, ofrer litt gøy for mer inntekt og ja, prioriterer jobben og har riktig fokus. ;) Om du skulle bli interessert i å prøve ut muligheten, så vet du hvor du finner meg. :D

  Leave a Reply

  Blogglistenhits