Recipes

SØTE PROTEINLAPPER TIL HELE FAMILIEN – OPPSKRIFT

Miley har hatt omgangssyken denne uken og har vært hjemme fra skolen. Hun har hatt lite matlyst og jeg synes hun har blitt tynnere allerede, buhu. Hater sykdom!! Så når hun i dag spurte om jeg ikke kunne steke lapper til henne, nei da var jeg ikke tung å be. Jeg kastet meg rundt og lagde kjempegode proteinlapper med vaniljesmak, og hun spiste kjempemange. Perfekt tips til frokost eller matpakke hvis barna er litt kresne på morgenen. Disse lappene er både søte, myke og mettende. Julian spiste en hel lapp han også, hihi.

Oppskrift (ca: 8-10stk)

2 egg
3ss Forever Bee Honey
1ts bakepulver
1 scoop Ultra shake vanilje (proteinpulver)
Hvetemel og melk/vann til ønsket tykkelse.
Ikke for tynn røre, for da blir de harde. Lag de heller litt tykke og fluffy!

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Signy Waage 15. februar 2018 at 16:07

  Hei! Jeg synes du er flink??. Følger med på det du legger ut.

  • Reply reidunbeate 18. februar 2018 at 14:35

   Hei Signy! :) Tusen takk for at du leser bloggen min :)

  Leave a Reply

  Blogglistenhits