Inspiration

Ny, sunnere livsstil med C9-programmet

Hvor mange ganger har du tenkt at NÅ skal det bli slutt på godteri midt i uka? Hvor ofte har du tenkt at i morgen SKAL jeg begynne å trene? Du begynner kanskje å kjenne deg igjen nå? Vel, da vet du også hvor vondt det er å bli skuffet over seg selv gang på gang på gang..?

Er du ikke lei av å kjenne på dårlig samvittighet? Hva om du virkelig nå bestemte deg for din egen skyld at nå er det på tide å ta tak? Om det ikke er motivasjon nok, så gjør det for hele familien din sin skyld. Min største motivasjon til vektnedgang og en sunnere livsstil er barna mine, uten tvil!!

C9 er et utrolig hjelpsomt verktøy for deg som sliter med motivasjonen og viljestyrken. Føler du at du har havnet inn i en dårlig, usunn sirkel, så kan dette programmet på 9 dager hjelpe deg. Ikke bare vil du komme i gang med en sunnere livsstil, men dette kan være starten på varig vektnedgang 🏃🏻‍♀️👍🏻

Sett deg selv 3 mål som du SKAL oppnå med dette programmet.

1. Jeg SKAL gjennomføre! 💪
2. Jeg skal lære meg å planlegge sunne måltider 🌶️🥦🥚🥗
3. Jeg skal få en fast treningsrutine i hverdagen 🏃‍♀️

Så hva velger du? Fortsette i samme usunne løp og gå opp 2-3 kilo hver måned, eller få en kickstart med C9 og starte din reise mot en sunnere livsstil?

Jeg ønsker å komme i kontakt med deg som virkelig trenger et skikkelig spark i rumpa og som ønsker en sunn livsstilsendring! 👌🏻😄

Om dette høres interessant ut, så send meg en melding HER på Facebooksiden min. Jeg vil veldig gjerne gi DEG en helt unik mulighet til å prøve dette programmet 🙌🏻😄

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits