Recipes

Frisk frokostsmoothie med mango og banan

Sånn helt seriøst, hva er egentlig bedre enn en iskald, frisk, knallgul og smakfull mangosmoothie? Dette er min absolutte favoritt når det kommer til smoothies, så lov meg at du prøver den ut! Du vil bli helt forelsket, lover! :)

Ingredienser til to porsjoner:
1 kopp skrellet mango i biter
1 liten mandarin/klementin rensket og oppdelt
1 oppskjært banan
1/3 kopp naturell gresk yoghurt
1 ts Forever Bee Honey (eller annet sunt valg for søtning)
5 isbiter (valgfritt, men smoothien er best kald!)
Tilsett vann til ønsket konsistens

Denne smoothien koser jeg meg ofte med straks jeg står opp om morgenen, slik at jeg får en god start på dagen. 1-2 timer etterpå tar jeg min faste proteinshake med Forever Ultra sjokolade, som metter i 3-4 timer. En skikkelig god kickstart på dagen med påfyll av vitaminer, mineraler og næring i massevis.

Hvordan starter du helst dagen din? :)

Følg siden min på Facebook for å se enda flere sunne og gode oppskrifter – Live Your Life!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits