Personal

15 SPØRSMÅL OM LIVET, UTFORDRINGER OG NY BABY

Nå er det over ett år siden jeg skrev et lignende innlegg hvor jeg svarte på de samme spørsmålene. Veldig gøy og interessant hvordan livet har forandret seg, og så utrolig motiverende å se at jeg fortsatt er like dedikert og ambisiøs når det kommer til jobben min med Forever. Småbarnsmamma med to barn under to år, men jøye meg, dette skal jeg søren meg få til uansett. Elsker friheten med å kunne jobbe hjemmefra og bestemme arbeidsdagene mine selv.

Over til spørsmålene..

Hvor er du i livet nå? Nå er jeg skikkelig inne i den såkalte ammetåka føler jeg, haha. Dagene flyter sammen og tiden går så sinnsykt fort. Føler jeg ikke rekker å få gjort en eneste ting. Jeg vet at denne nyfødt-tiden skal nytes, men jeg klarer på en måte ikke å senke skuldrene. Jeg sliter med å sove om natten, noe som går utover effektiviteten min på dagtid. Jeg lever i en skikkelig lykkerus og er så takknemlig, men på samme tid kjenner jeg at jeg er livredd for at noe fælt skal skje. Min erfaring er at om noe virker for godt til å være sant, så er det sikkert det.. Og nå som alt er så fint, da blir jeg nesten gående å «vente» på dårlige nyheter. Det er en uvane jeg gjerne skulle klart å kvitte meg med. Jeg vil nyte denne tiden med baby Hayley 100% uten å være redd for «hva hvis». Håper denne tankegangen går mer og mer over desto eldre barna blir.

Hva står på din to-do liste akkurat nå? Denne uken fikk jeg omsider sendt ut alle kunde-
bestillinger som har tynget skuldrene mine, så denne helgen skal jeg slappe maks av med mannen min og barna. Jeg føler jeg og mannen har hatt veldig lite tid til hverandre siden babyen kom, så nå er det vel på tide med bittelitt kjærestetid igjen. Kanskje jeg skal prøve å diske opp med en god middag på lørdag eller noe, vi får se. Kvalitetstid og et kyss eller to må vi prøve å få til i hvertfall, haha.

Hva vil du bruke mer tid på fremover? Jeg ga min syv år gamle datter, Miley et løfte når jeg gikk gravid, og det var at jeg skulle begynne å ta grep om vekten min, trene regelmessig og spise sunnere. Dette er et løfte jeg absolutt tenker å holde og jeg er så heldig å ha C9-programmet lett tilgjengelig for å hjelpe meg i gang. Jeg er fortsatt ikke helt 100% etter keisersnittet mitt enda, men jeg håper å kunne starte ni dagers-programmet i løpet av februar. Herregud, som jeg gleder meg til å komme i gang! En annen ting jeg også skal bruke mer tid på er mine nye kolleger, som jeg skal veilede og hjelpe til økende inntekt i 2019. DET blir gøy det!

Fem ting du alltid har i kjøleskapet? Aloe Peaches, hvitost, melk, jordbærsyltetøy og druer.

Hva ser du på tv? Nå har jeg nettopp sett ferdig «The truth about the Harry Quebert Affair» på TV2 Sumo. Helt ok serie, men huff, teit slutt. Følger ellers med på «Bloggerne» (selvfølgelig) og nå har jo «The Voice» også begynt igjen. Fredagskveldene er reddet – woho!

Ditt siste kjøp? Det var faktisk noe jeg handlet i min egen nettbutikk, haha. Unnet meg selv en ny pose med superdrikken Argi+. Trenger absolutt all den energien og vitaminene jeg kan få nå som jeg har to bleierumper å skifte på hver dag, hihi.

Hva spiser du helst til frokost? Nå for tiden har jeg så lite lyst på frokost om morgenen og jeg har en tendens til å glemme av å spise selv og kun lage til barna. MEN om jeg skulle fått velge favoritten hver dag, så hadde det blitt en osteomelett – yum!

Hvem ringer du oftest? Mannen min og mamma.

Hva sløser du penger på? Jeg har blitt mye flinkere til å ikke sløse det siste året heldigvis, men det er jo fort unødvendige ting som kjeks, potetgull og sjokolade da. Sniker seg ofte ned i handlevogna, huff. Det skal det bli slutt på!

Hvor blir din neste reise? Åh, det blir nok ikke noe reising på en stund. Kanskje til sommeren neste år når de to minste barna har blitt litt større. Da reiser vi mest sannsynlig tilbake til vårt favoritthotell i Rhodos. Der føler vi oss som hjemme og går aldri lei av å være der.

Hva tenker du på akkurat nå? At jeg er så forferdelig glad for at jeg ikke er alenemamma lenger. Jeg er så vanvittig takknemlig for at vi er to sammen og at vi kan dele på ansvaret. Jeg hadde nok blitt helt tullete om jeg skulle gjort dette alene, så ja, jeg er takknemlig for mannen min rett og slett. Jeg elsker han mer for hver dag som går, selv om jeg ikke har hatt tid til å få vist det i denne barseltiden, hehe.

Hva håper du på i fremtiden? Jeg har veldig realistiske drømmer for fremtiden akkurat nå. At mannen min får seg fast jobb og førerkort, at barna våre fortsetter å være friske og ha det bra og at min økonomi også stiger mer og mer i 2019. Det hadde vært utrolig kjekt med ei barnefri helg iløpet av året også, hihi, så jeg må prøve å få smisket meg til det med mamma.

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits