Parenting

VÅRE FØRSTE UKER MED SØVNMANGEL

For en fantastisk start på året vi fikk med nyfødt baby. Vi svever fortsatt på en sky av lykkerus og blir bare mer og mer forelsket i Hayley for hver dag som går. Alt står bra til med jenta vår. Hun spiser, sover, koser, raper og bæsjer. Akkurat sånn som en nyfødt baby skal, hehe. Hun er svært glad i flasken sin, så vi mistenker at hun kommer til å bli like god og rund som det jeg var som liten. Hun er forøvrig veldig lik meg på det meste, bortsett fra ørene. De er prikk lik pappa sine, som er kjempefine.

Det er ingen tvil om at vår største utfordring med ny baby er at vi allerede har en gutt på bare 20 måneder fra før. Vår kjære, søte, gode Julian, som vi har klart å skjemme bort til gangs. Han har nemlig sovet i sengen vår siden han var et 8 måneder gammel og vi får han rett og slett ikke til å sove i sin egen seng. Vi har prøvd absolutt alt, men når siste forsøk endte opp med at han klarte å løfte seg opp og falle ut av sprinkelsengen sin med hodet først, nei DA var det nok for mamma-
hjertet mitt. Da satte vi hele soveprosjektet på pause og vel.. Det gjør jo leggerutinen med ENDA en baby en god del vanskeligere nå..

Julian sover veldig lett og våkner fort bare Hayley lager den minste lyd. Det samme gjelder også motsatt. Hayley blir nysgjerrig og storøyd straks Julian våkner eller snakker i søvne. De første nettene var definitivt vanskeligst, men tro det eller ei, så har de begynt å bli vant til hverandres lyder. Sakte, men sikkert, hehe. I natt fikk jeg faktisk allerede 5 timer sammenhengende søvn, så det er ingen tvil om at vi har en veldig tålmodig og snill nyfødt baby. Hun er bare 12 dager gammel, men allerede sover hun nesten natten gjennom. DET er jeg takknemlig for, hehe.

Storesøster Miley har heldigvis ikke blitt forstyrret av babyskrik, så hun har stått opp full av energi og et strålende smil hver bidige dag, hehe. Hun elsker å være storesøster og synes Hayley er verdens fineste lille jente.

Nå skal vi hive oss rundt her og kle på oss for å besøke oldefar en tur. Dette blir Hayley sin første tur utendørs i vinterkulden, men det er heldigvis ganske mildt i dag og oldefar er tross alt nærmeste nabo, hehe.

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Carina 23. januar 2019 at 23:59

  Kjenner jeg er litt misunnelig på de fem timene altså ? Men gratulerer så mye med tilskuddet ❤️

  • Reply reidunbeate 7. februar 2019 at 19:38

   Hehe, ja, men det ble ikke flere netter på rad med så mye søvn, hehe. :P Tusen takk for gratulasjon <3

  Leave a Reply

  Blogglistenhits