JOBBMULIGHETEN

Hva ville det gjort for deg og familien om du hadde hatt muligheten til å styre arbeidstiden din selv? Tar du deg selv ofte i å fantasere i at det må finnes «noe bedre» der ute, en jobb som kan gi deg mer frihet og glede? Eller kunne du rett og slett bare tenke deg en ekstra inntekt, som gjør hverdagen litt enklere, f eks til nedbetaling av lån, betaling av husleie, sparing til ferietur, dekking av barnehage og fritidsaktiviteter til barna osv? Det er faktisk mulig, tro det eller ei!

Jeg startet som forhandler for kun 6 måneder siden og på disse månedene har jeg ikke bare fått bedre økonomi hver måned, men jeg har lært masse og utviklet meg noe helt vanvittig. Denne jobben er så mye mer gøy enn jeg først trodde. Faktisk var jeg så skeptisk og negativ til denne type jobb at jeg sa nei i flere år, og himlet med øynene da jeg nok en gang ble spurt om å prøve det ut. «Det er ikke noe for meg», tenkte jeg. «Jeg er ikke noen selger» og «det finnes så mange som jobber med det allerede», var unnskyldninger jeg kom med for å ikke prøve det ut selv. Det måtte en skikkelig økonomisk krise til før jeg bestemte meg for at «nei, nå hopper jeg i det», og herregud så glad jeg er for det.

Nå sitter jeg her og er min egen sjef, bestemmer over min egen arbeidsdag og nå har vi bedre økonomi enn vi har hatt på lenge. Selv har jeg valgt å gå ALL-IN og målet mitt er å kunne leve kun av denne frie og gøyale jobben. Ikke bare selger jeg produkter jeg elsker, men jeg får også hjelpe andre som også trenger en ekstra inntekt hver måned. En ekstra inntekt, som kan føre til SÅ MYE MER! Jeg får muligheten til å gjøre en forskjell både for meg selv og for andre. Jeg har derimot valgt å ikke basere inntekten og min suksess på kun homeparties og det å stå stand på f eks martnader. All creds til de som ønsker å jobbe slik, men det er ikke noe for meg. Jeg jobber så og si kun via sosiale medier, som blogg, Facebook, Instagram og Snapchat, og synes det er en mye mer effektiv og lærerik metode. Jeg har funnet det som funker for meg og denne metoden lærer jeg også bort til mine flinke kolleger.

Vil du gi meg sjansen til å fortelle deg mer om jobben min og hva den kan bli for deg? Om det hadde betydd mer tid med barna, mer økonomisk frihet, muligheten til å reise oftere, eller rett og slett bare ha mer tid for deg selv og gjøre en jobb som er gøy? Tenk litt over muligheten og la meg vise deg hva jeg faktisk kan tilby deg.

SOM DIN SPONSOR/COACH GIR JEG DEG:

* Muligheten til å jobbe hjemmefra, å bli din egen sjef og bestemme når og hvor mye du selv ønsker å jobbe. Om du ønsker å ta med deg jobben på hytta, på cafè eller på ferie, så kan du det!

* Meg som din sponsor og mentor. Jeg kommer til å være der for deg fra den dagen du starter og frem til du når målene dine, og enda lengre om jeg får lov, hehe. :) Jeg vil guide og vise deg hvordan DU også kan klare å mestre denne jobben, i tillegg til at jeg også vil bli din aller beste støttespiller!

* En stor del av denne jobben er personlig utvikling og det er så utrolig gøy! Du vil bli en enda mer positiv person og ende opp med å kun se flere muligheter, og få styrket selvtillit i tillegg!

* Et fantastisk utvalg av kvalitetsprodukter innen helse, hudpleie, fitness og velvære. Du får en flott innkjøpspris på alle produkter og denne prisen vil bare bli lavere og lavere desto høyere i nivå du kommer. Overskuddet går direkte i din lomme!

* Svar på alt av spørsmål via businesslitteratur, opplæring, webinarer og seminarer. Det finnes så utrolig mange videoer og tekster med tonnevis av nyttig info om både jobben, produktene og hvordan de fungerer.

* Muligheten til å vise andre denne helt unike jobbmuligheten og hjelpe de igjen å nå sine mål.

* Eksotiske reiser er noe alle forhandlere kan kvalifisere seg til flere ganger i året. Tidligere har turene gått til blant annet Dubai og Hellas, mens i år står Dallas på menyen! Dette er reiser som blir 100% betalt av selskapet. Man kan kvalifisere seg til fantastiske reiser flere ganger i året og dette er en stor motivasjon for meg. Jeg elsker å reise og vil selvfølgelig oppleve så mye som mulig, helst sammen med barna mine! :)

«Nei, for noe tull», tenker du sikkert? Jeg skjønner at du blir skeptisk, det var jeg også. Det tok flere år før jeg tok sjansen. Dette høres jo for godt ut til å være sant, men det er faktisk ikke det. Den eneste som setter en stopper for det er deg selv. Gjør noe positivt for deg selv, legg bort unnskyldningene og begynn allerede i dag.

«Jeg får betalt etter innsatsen jeg legger ned og vi starter alle med samme utgangspunkt.»

Jeg og mine kolleger jobber målrettet sammen for å nå våre mål, støtter og får læring av hverandre. Det spiller ingen rolle hvor i verden du bor, da all kommunikasjon går via mail, facebook, skype og/eller telefon.

Enten du har lyst til å gjøre stor suksesskarriere eller «bare» ønsker en fin ekstrainntekt per måned, så er dette noe jeg kan hjelpe deg med! Uansett hvilke mål og tanker du har om å bygge din egen business hjemmefra, så vil jeg gjerne hjelpe deg videre mot å oppnå disse.

Ser du en mulighet for deg og ønsker å vite mer? Kontakt meg på:

Sms/mob: +47 48 02 39 43
E-post: reidunbeate@live.com
Facebook: https://www.facebook.com/liveyourlifewreidun/
Instagram: instagram.com/reidun_beate/

 

2 Comments

  • Reply Caroline 3. mai 2015 at 17:12

    Hei Reidun Beate! Jeg sendte en mail til Cleo Mag for ganske lenge siden, kom den frem? Hilsen Caroline.

    • Reply reidunbeate 3. mai 2015 at 17:30

      Hei fine Caroline :) Jeg har ikke sett noen mail fra deg nei, så da kan den ha havnet i søppelposten min uten at jeg har sett det? :( Kan du sende på nytt tror du? :) <3

    Leave a Reply