KONTAKTINFO

Hei, jeg er Reidun Beate fra Hemne, 31 år gammel og mamma til tre fantastiske barn. Live Your Life har vært min drøm i årevis og jeg er så glad for at jeg endelig kan tilby å hjelpe andre å lykkes på sosiale medier.

Jeg har skrevet blogg i 12 år, vært gründer for eget nettmagasin og en bloggportal (Femelle.no), startet min egen design-bedrift, opprettet nettbutikk og nå de to siste årene har jeg hevet meg med på Network Marketing-bølgen, nærmere sagt Beauty Secrets Community. 

I tillegg til å ha fått utrolig verdifull opplæring av min sponsor og uplines, har jeg blitt kurset av toppledere i utlandet via nettet. Sosiale medier er min passion, ja, jeg elsker det rett og slett. Derfor har jeg valgt å jobbe med Beauty Secrets hovedsaklig kun via sosiale medier.

Gjennom et helt tiår har jeg sugd til meg kunnskap om markedsføring, hva som er gull verdt å vite og hva jeg har gjort helt feil. I denne bransjen blir man aldri utlært, men det er også det som gjør det så gøy!

Ønsker du å vite mer om det å jobbe sammen med meg, kan du alltids sende meg en melding.  Har jeg mulighet, så kan jeg selvfølgelig hjelpe deg å starte din egen online business på SoMe!

Kontakt meg gjerne på Facebook eller send meg en mail.

Mail: reidunbeate@live.com

Facebook (Live Your Life)

Instagram (@reidun_beate).

No Comments

Leave a Reply