Live Your Life Community

Jeg (Reidun Beate) valgte å starte Live Your Life Community etter å ha jobbet med sosiale medier i over 10 år. Nå vil jeg hjelpe andre likesinnede kvinner og menn å knekke koden, slik at de også kan oppdage kunsten med sosiale medier og markedsføring.

De siste årene har jeg fått spørsmål om det ene og det andre, alt fra «hvordan jeg tar så lyse bilder» til «har du noen tips til hvordan jeg kan nå ut til flere kunder?». Jeg har oppdaget at jeg sitter med mye kunnskap som virkelig kan utgjøre store forskjeller for andre. Nettopp derfor ønsker jeg å samle alle i et eget fellesskap hvor jeg kan dele mine hemmelige tips og triks med dere.

Dette er noe jeg har tenkt på og drømt om å gjøre veldig lenge. Jeg vet akkurat hvordan jeg kan hjelpe deg å bli mye mer synlig. Samtidig vet jeg også at å drive sin egen business kan bli litt ensomt. Derfor er jeg glad for å kunne tilby Live Your Life Community, et fellesskap hvor kreative mennesker med store ambisjoner kan samarbeide, utvikle seg og bli inspirert av hverandre, samtidig som de også kan få støtte og veiledning.

Det finnes så mye informasjon på nettet om blogg, facebook, instagram, hva du bør gjøre, hva du ikke bør gjøre og ja, det er fort gjort å bli både svimmel og svett i nakken. I stedet for at du skal gå deg vill i denne skogen, så skal jeg derimot hjelpe deg. Jeg vil gi deg nye aha-øyeblikk hver uke, slik at du faktisk lærer unike triks som kan forbedre businessen din. Live Your Life Community er DITT sted hvor du vil oppdage hemmelighetene til hvordan du kan bygge opp deg selv, ditt brand og din business.

Live Your Life Community tilbyr tjenester som webinarer, lærerike nettkurs, live visninger, 1-on-1 coaching , månedlige publiseringsplaner, målsetting, hjelp til å legge business-strategi + enda mer.

No Comments

Leave a Reply