Nettkurs

Jobber du innen Network Marketing, så er det ikke å komme utenom at du må rekruttere for å komme oppover i markedsplanen. Dette er det SÅ mange som sliter med for de vet ikke HVA de skal si og HVORDAN de skal gå frem for å få personen til å si JA! Selv rekrutterte jeg over 25 personer mitt første år som forhandler og ingen av de kjente jeg fra før.

I denne guiden viser jeg deg hvordan du skal gå frem når en person tar kontakt med deg om jobbmuligheten. Den viser deg hvordan du går fra et «Hei» til «Velkommen som ny forhandler!»

Pris: 349,- (engangssum)

Du kan bestille kurset ved å sende meg en privat melding via Facebook-siden min her:

https://www.facebook.com/liveyourlifewreidun/ 

Etter betaling vil du få passord til kurs-siden :)
Jobber du mye via sosiale medier, men får ikke inn de månedlige salgene du drømmer om? I mitt nettkurs viser jeg deg hvordan du kan få flere følgere og kunder + gode tips til hvordan du kan selge mye mer varer via Facebook UTEN å bruke annonser.

Kurset sendes til deg på mail og det blir ditt til odel og eie. :)

Pris: 349,- (engangssum)

Klikk deg inn i denne gruppen for å bli med:
https://www.facebook.com/groups/516137228875601/
Hvor ofte har du ikke fått høre at du må skrive fengende tekster eller at du må «trekke kunden til deg»?? De får det til å høres så enkelt ut eller hva? Hva i huleste er det egentlig de mener?

Å skrive poster som gir engasjement på sosiale medier er absolutt ikke bare bare, så nå gleder jeg meg veldig til å avsløre for deg hvordan du kan bygge opp tekster som får mer action på Facebook og Instagram!

Pris: 389,- (engangssum)

Bestill webinaret + kursmateriale her:
http://www.reidunbeate.com/2019/02/24/fb-innlegg-som-gir-action/

Bli medlem i gruppen her:
https://www.facebook.com/groups/2308603482711231/

Kommer..