JOBBE MED MEG?

Er du på ute etter en fleksibel jobb, som kan gi deg en ekstrainntekt eller kanskje en heltidsinntekt?

Hva tenker du om å prøve ut noe nytt og annerledes? Kanskje det kan bety mer fritid, mer tid til barna, mer tid til deg selv, mer reising og ja, mer penger. Hva om jeg sier at jeg har en drømmejobb som gir meg alt dette, og den vil jeg gjerne hjelpe deg å få også!

«Nei, for noe tull», tenker du sikkert? Jeg skjønner at du blir skeptisk, det var jeg også. Det tok flere år før jeg tok sjansen. Dette høres kanskje for godt ut til å være sant, men det er faktisk ikke det. Forever Living kan tilby deg alt dette, og den eneste som setter en stopper for det er deg selv.

Jeg og mine kolleger jobber målrettet sammen for å nå våre mål, selger flotte produkter, støtter og får læring av hverandre. Det spiller ingen rolle hvor i landet du bor, da all kommunikasjon går via mail, facebook, skype og/eller telefon.

Jeg sender deg gjerne en presentasjon med mer informasjon, og som helt sikkert vil bevise for deg at dette er et rèelt jobbtilbud!

Enten du har lyst til å gjøre karriere i Forever eller ønsker noen ekstra tusenlappen ekstra per måned, så er dette noe jeg vil hjelpe deg med! Om du ønsker å kun handle til egen og famliens bruk til innkjøpspris, så er dette også en mulighet. Uansett hvilke mål og tanker du har om å bli Forever Business Owner (FBO), passer du inn i mitt team. La meg hjelpe deg å nå dine mål!

Sjekk gjerne ut min egen nettside på Forever Living: http://myaloevera.no/reidunbeate

Kontakt meg på:

Sms/mob: +47 95 47 00 84
E-post: reidunbeate@live.com
Facebook: facebook.com/foreverlivingepicdesign/
Instagram: instagram.com/reidun_beate/

 

2 Comments

  • Reply Caroline 3. mai 2015 at 17:12

    Hei Reidun Beate! Jeg sendte en mail til Cleo Mag for ganske lenge siden, kom den frem? Hilsen Caroline.

    • Reply reidunbeate 3. mai 2015 at 17:30

      Hei fine Caroline :) Jeg har ikke sett noen mail fra deg nei, så da kan den ha havnet i søppelposten min uten at jeg har sett det? :( Kan du sende på nytt tror du? :) <3

    Leave a Reply